PENTUJA


Pennut luovutetaan kahdeksan viikon ikäisinä, rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina ja vähintään kolme kertaa madotettuina. Pentu saa mukaansa pentupaketin, kirjalliset ruokinta- ja hoito-ohjeet sekä tuttua, laadukasta penturuokaa.

Pennut kasvavat perheen arjen keskellä, tottuen erinlaisiin ääniin, alustoihin, lapsiin, toisiin koiriin, autoiluun sekä vieraisiin ihmisiin. Tavoitteenamme on kasvattaa avoimia, rodunomaisia käyttökoiria, joilla on ominaisuudet niin harrastus-, kuin metsästyskäyttöönkin. Unohtamatta nyt kuitenkaan näyttelyitä.

Haluamme jatkossakin kuulla uutisia kasvateistamme ja heidän elämästään, olivat ne sitten iloisia tai surullisia, mukavia tai ikäviä. Autamme ja neuvomme mielellään erilaisissa koiran hoitoon ja harrastuksiin liittyvissä asioissa. Toivomme, että saamme myös runsaasti kuvia sekä kuulumisia kasvateistamme näille sivuille. Tulemme järjestämään pennuille yhteisiä tapaamisia, joissa voimme vaihtaa kuulumisia. Olemme aktiivisesti mukana Käyttöbassettit ry:n toiminnassa ja toivomme kasvattiemme omistajineen pääsevän osallistumaan järjestämillemme leireille ja tapahtumiin. 

Joskus koiranomistajille tulee eteen tilanteita, jotka voivat vaatia raskaita päätöksiä. Jos jostain syystä et voi enää pitää koiraa itselläsi, ilmoitathan siitä meille, että voimme auttaa etsimään kasvatillemme uuden kodin. Jos koira sairastuu, loukkaantuu tai kuolee, kerrothan asiasta myös silloin meille. Jos haluat käyttää koiraasi jalostukseen, autamme mielellämme myös tässä asiassa. Kasvattajan tuki on voimassa 24/7.

Koiran kaupassa ja sijoituksessa noudatamme Suomen Kennelliiton ohjeita ja käytämme Suomen Kennelliiton kauppasopimusta, sekä sopimusta narttu- ja uroskoiran sijoituksesta.

Mikäli olet kiinnostunut pentueista, älä epäröi ottaa yhteyttä! Koiriimme saa tulla tutustumaan kotioloihin sekä harrastuksiin. Pidämme erittäin tärkeänä sitä, että kasvatinomistaja on selvillä siitä, minkä rotuisen perheenjäsenen on hankkimassa, sekä omaa tietoa siitä, mitä tämän rotuiset tarvitsevat rakastavan kodin lisäksi.


Ystävällisesti Henna & Matti